nlc.hu
Család

Sztriptíztáncosokkal lepték meg a férfiakat apák napja alkalmából egy mexikói ünnepségen

Sztriptíztáncosokkal lepték meg a férfiakat apák napja alkalmából, botrány lett belőle

Csak férfiaknak hirdették meg az eseményt.

Sok család vett részt az apák napi ünnepségen a mexikói Huehuetán városában, de jelentősen megcsappant a létszám, amikor megjelent egy csapat sztriptíztáncos.

A polgármester ugyanis úgy gondolta, férfitársainak egy különleges meglepetéssel kedveskedik, a női vendégek közül ennek sokan nem örültek, és elhagyták az ünnepség helyszínét.

Rúdtáncos

Fotó: Getty Images

A Daily Star szerint a polgármester mentségére szól, hogy az esemény leírásában szerepelt, hogy az ünnepség csak apukáknak szól. Ehhez viszont nem mindenki tartotta magát, voltak, akik még a gyermekeiket is magukkal vitték. 

Egy helyi nőjogi csoport közleménye szerint nagyon illetlen volt ilyen rendezvényt tartani, ez nagyon rossz üzenetet közvetít. Szerintük az apákat igenis meg kell ünnepelni, de sajnálatosnak tartják, hogy a polgármester, José Manuel Angel Villalobos által szervezett műsor csak ráerősít a nemi sztereotípiákra, hogy nőkre szexuális tárgyaként kell tekinteni. Egyúttal szorgalmazzák, hogy a helyi tisztviselők vegyenek részt érzékenyítő tréningen, hogy máskor hasonló ne fordulhasson elő.

José Manuel Angel Villalobos egyelőre nem kommentálta a történeteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top