nlc.hu
Család
Hajmásy Péter az apaságról

Hajmásy Péter: „Bevallom, férfiként nem sokszor érzékenyültem el, de a fiunk születése óta gyakrabban”

Úgy érzi, az apaság teljesen megváltoztatta.

Hajmásy Péternek és Nádai Anikónak nyáron született meg első közös gyermeke, Alex. A műsorvezető férje a napokban ünnepelte 35. születésnapját, de ezúttal nem bulival, ugyanis úgy érzi, az apaság megváltoztatta. 

Hajmásy Péter

Hajmásy Péter (Fotó: RTL)

„A születésnapom reggelén Anikó és a szüleim ébresztettek, akik megleptek azzal, hogy eljöttek hozzánk már kora reggel ünnepelni. Az én édes kisfiam pedig egy lufit szorongatott a kezében. Tavaly, amikor Ani babát várt, azt hittem, az a legkülönlegesebb születésnapom, de az igazság az, hogy most, apaként ez volt életem legszebb ünnepe – mesélte a Blikknek Péter, aki korábban bulizott és önzőbben élt, mára viszont más lett a prioritás számára. – Fontos, hogy Anikóval megmaradjon közöttünk a tűz, de mindent úgy intézünk, hogy a fiunknak a lehető legjobb legyen. Alex most kezdi felfedezni a világot, egyre jobban kinyílik a tudata, nagyon édes reakciói vannak. Bevallom, férfiként azért nem sokszor érzékenyültem el, de a fiunk születése óta gyakrabban.”

A jegyespár a pici érkezése óta is törekszik arra, hogy szakítsanak időt egymásra, amiben nagy segítséget nyújtanak számukra a nagyszülők. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top