nlc.hu
Sztárok

Hajmásy Péter az apaságról mesélt

Hajmásy Péter: „A pici születése után is megmaradt közöttünk a szerelem”

Fenntartják a tüzet a kapcsolatukban.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó családja a kis Alexszel lett teljes. Mindketten imádják az új életüket, ám arra is időt szakítanak, hogy kettesben is eljárjanak, ha nem is minden héten, de legalább kéthetente, ezzel is fenntartják a tüzet a kapcsolatukban – többek között erről is mesélt Hajmásy Péter a Blikknek.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó

Hajmásy Péter és Nádai Anikó (Fotó: Olajos Piroska)

„Abban állapodtunk meg, hogy minden második héten egy estét kettesben töltünk, havonta egyszer pedig elszökünk egy éjszakára valahová romantikázni. Igaz, ilyenkor se igazán tudunk aludni, túl nagy a csend, és többször felkelünk, hiába nincs velünk Alex” – kezdte Péter, majd azt is elárulta, hogy amikor elmennek randizni, akkor is figyelik kamerán a kisfiukat.

Ettől függetlenül a randikra mindig sokat készülnek. „Mi izgatottan várunk minden ilyen alkalmat, amikre készülünk is. Felöltözünk csinosan, mert tetszeni akarunk a másiknak. Határozottan mondhatom, hogy a pici születése után is megmaradt közöttünk a szerelem, és nemcsak anyaként, de nőként is odavagyok Aniért. Nagyon hálás vagyok neki, amiért megajándékozott egy gyermekkel. Imádok apa lenni, az első perctől kezdve mindenből kiveszem a részem, és bármit megteszek érte. Szeretném, ha Alex ugyanúgy kötődne hozzám, mint az édesanyjához, és azt gondolom, ez meg is van közöttünk” – zárta szavait Nádai Anikó vőlegénye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top