nlc.hu
Család

8 millióan voltak kíváncsiak a szerelmük történetére

Egy bulin csókolóztak, évekkel később meghallotta a fiút hangját a rádióban: azóta boldog házasságban élnek

1996-ban Robert és Rebecca Davis még kamaszok voltak. Egy partin találkoztak, tetszettek egymásnak, csókolóztak, de elfelejtettek számot cserélni. Évekkel később a lány meghallotta a fiú hangját a rádióban, megkereste. Azóta boldogan élnek együtt.

Rebecca alig 14 éves volt, amikor találkozott az élete szerelmével, vagy ahogyan ő nevezi, a „lélektársával” egy szülinapi, lézerfegyveres bulin. Bár az összhang rögtön megvolt, egy csók is elcsattant, a lány szinte azonnal szerelmes lett, az este mégis úgy alakult, hogy elváltak az útjaik és a kilencvenes években még nagyon nehéz volt egy idegen nyomára bukkanni. A lányban azonban megmaradt az élmény, így amikor hat évvel később, a kétezres évek elején meghallotta Robert hangját a rádióban, azonnal tudta, hogy őt hallja – írja a brit Metro.

Robert és Rebecca Davis

Robert és Rebecca Davis mostanában (fotó: Profimédia)

Robert a 2000-es években DJ-ként kezdett dolgozni Rebecca egyik kedvenc rádióállomásán. Mivel a fiúnak elég jellegzetes hangja volt, Rebecca azonnal felismerte, de egy darabig nem történt semmi, csak egyike volt a lelkes hallgatóknak. Egy alkalommal a rádióállomás egy játékon mozijegyeket sorsolt ki, Rebecca is nyert, azonban épp akkoriban szenvedett kisebb balesetet, így nem tudott menni. Felhívta a rádiót, hogy visszaadja a jegyét, és szerencséjére épp Robert vette fel. Adáson kívül beszélgetni kezdtek, bár Robert csak később, a második találkán jött rá, hogy ők ketten egyszer már találkoztak. A fiú pénztárcájából az étteremben ugyanis kiesett a lézerfegyveres szülinapi parti eredménymutató kártyája arról az évekkel ezelőtti napról. Rebecca rácsodálkozott, és amikor rákérdezett, Robert elmesélte neki a sztorit a sok évvel ezelőtti szülinapi buliról, ahol úgy érezte, rátalált a lelki társára, az eredménymutató kártyát pedig megtartotta emlékbe.

Rebecca Davis és Robert Davis

Rebecca és Robert nagyjából húszévesen (Fotó: Profimédia)

Rebecca ekkor mondta el neki, hogy ő az a lány, és ő is eltette emlékbe ezt a kis papírfecnit, ami neki is sokat jelent. Amikor a fiú rájött, hogy kivel van dolga, azonnal tudta, hogy el kell őt vennie feleségül. A lány igent mondott, de azzal a feltétellel, hogy várják meg az esküvővel, amíg betölti a 21-et, mert szeretne alkoholt inni a nagy napon. Pont így tettek. 2005 májusában házasodtak össze, azóta is együtt vannak és van egy 13 éves fiuk. A történetüket természetesen a családjuknak és a barátaiknak is elmondták, akik szerint csodásan romantikus mindaz, ami velük történt. A történetük akkor vált világhírűvé, amikor Rebecca elmesélte TikTokon, a videója pedig több mint nyolcmillió megtekintést kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top