nlc.hu
Család

TikTokon találta meg a szerelmet

Ezt megkönnyeztük! Netes követői hozták össze gyerekei apjával a fiatal nőt

Ha nincs időd 90 perces romantikus filmet nézni, akkor csak lesd meg ezt a néhány másodperces videót. Tuti, hogy te is megkönnyezed majd.

Kár tagadni, hogy éhezünk a pozitív – idegesítő szóval: cuki – történetekre. Ez mondjuk nem is olyan meglepő, hiszen háborúk, gazdasági válságok, infláció, pandémiák korában élünk. Szóval úgy kellenek a pozitív, 1-2 percre kikapcsoló hírek, mint egy falat kenyér. És ebben segítségünkre van a TikTok. Ami persze sok dolog miatt kritizálható, de a „TikTok, segíts megtalálni…?” videók miatt pont nem.

Ezeknek a videóknak a lényege, hogy ismeretlenek futnak össze valahol, és erről videó készül, az egyik fél pedig a TikTok közösségének a segítségét kéri, hogy megtalálja a másikat. De akad olyan is, aki egy régi iskolatársát, vagy a vér szerinti apját/anyját szeretné a TikTok közösségének segítségével megtalálni.

A legfrissebb ilyen videó vírusként terjed a neten, és (SPOILER) happy end lett a vége.

Az első videó arról szólt, hogy egy buliban tánc közben véletlenül egymásnak ütközött két fiatal, ahogyan pedig egymásra pillantottak, na attól elolvadt az ember. A videón szereplő lány egyik barátja készítette a felvételt, amikor pedig a lány feltöltötte a TikTokra, hogy segítséget kérjen megtalálni az ismeretlen férfit, még annyit írt ki mellé, hogy „…és így találkoztam az apátokkal, gyerekek”. Hát persze, hogy ezt követően MINDENKI arra volt kíváncsi, találkoztak-e újra a pasival. Amire meg is érkezett a válasz. „Nem lesz harmadik rész, vagyis folytatás, mert még nem találkoztunk, nem találtuk meg egymást. Talán egyszer fogunk a jövőben, soha nem tudhatjuk. De most nincs harmadik rész. Annyira sajnálom, hogy csalódást okozok nektek, srácok. Szóval, ha a jövendő férjem látja ezt a videót, üzenem neki, hogy még mindig szingli vagyok” – mondja a videón szereplő hölgy, ám hirtelen egy vágás után megjelenik a férfi is, majd mosolyogva csak annyit mond: „Itt vagyok!”

Szóval igen! Sikerült! 

Ha bekuckóznál, és romantikus filmeket néznél, akkor íme szerkesztőségünk kedven romkomjainak listája!

  • Római vakáció
  • A szerelem hálójában
  • Ha eljön Joe Black
  • Álom luxuskivitelben
  • Értelem és érzelem
  • Szerelmünk lapjai
  • Szerelmes Shakespeare 
  • Mielőtt lemegy a nap
Értelem és érzelem

Értelem és érzelem (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top