nlc.hu
Életmód

Afrikába vitte a 88 éves nagypapáját

Imádja a net a lányt, aki Afrikába vitte a 88 éves nagypapáját

A 23 éves olasz Martina Malet nagypapája nagy álmát valósította meg egy különleges utazással.
Idős bácsi egy afroamerikai kisfiúval

A TikTokra feltöltött videója szerint, a sokat utazó és önkéntesként tevékenykedő fiatalnő magával vitte afrikai utazására a 88 éves nagypapáját is. Martina rengeteg kommentet kapott a videója alá, melyekre válaszként megjegyezte, hogy rettentően boldog, amiért sikerült ezt az élményt megszerveznie a nagyapjának. “Kétségem sem volt azt illetően, hogy sikerül-e végigcsinálnia. Csak hinnünk kellett benne”- írta a videója alá.

A 88 éves nagypapa minden olyan önkéntes munkába részt vett, amiben az unokája is. A felvételekből kiderül, hogy iskolákat látogattak meg,  falvakban élő családoknak segítettek és persze jutott ide szafarira is.

@marty_malet Avere la forza di partire per l’Africa e fare volontariato a 88 anni 🖤🇹🇿🫶🏻 #worldpackers #volunteer #voluntariado #volontariato #workaway @Samaritan Volunteers #tanzania #volunteering #samaritan #samaritanvolunteers #africa ♬ Originalton - 🎧💗

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top