nlc.hu
Család

13 évesnek nézik a 31 éves nőt

13 éves tinilánynak nézik a harmincas feleséget

A netezők egyszerűen nem hiszik el, hogy valóban 31 éves a tinédzsernek kinéző nő.
Tinilánynak kinéző 31 éves nő

Minden korosztályban vannak olyan nők és férfiak, akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál, és jó néhány évet letagadhatnának. Egy nő azonban annyival fiatalabbnak néz ki, hogy a kommentelők nem tudták eldönteni, hogy 13 vagy 31 éves.

Lynn a TikTokra posztolt egy videót, ahogy elfújja a 3-as és az 1-es gyertyákat a születésnapi tortáján. A több mint 10 milliószor lejátszott klipet látva a hozzászólók azt kérdezték tőle, hogy tükrözve van-e a videó a szelfikamera miatt, mert simán 13 évesnek néz ki.

A nő hiába bizonygatta, hogy elmúlt már 30, a kommentelők nem tudtak napirendre térni a téma fölött. „Melyik bolygóról jöttél? Harminc mennyi vagy?” – írta egyikük. Aztán Lynn rátett még egy lapáttal, megmutatta a férjét, ami után a netezők zavara csak fokozódott.

@lynwithoutline Replying to @chocco_late I’ve done the whole guess our #agegap thing before and I don’t think I have the energy for it again haha so yes it’s 3 years 🤣 #agegapcouple jk #relationships #couples #husbandandwife #notmydad ♬ Flowers - Miley Cyrus

A méret-és magasságkülönbség miatt gyakran azt gondolják róluk, hogy apa-lánya párost látnak. „Úgy néz ki mellette, mint egy gyerek” – állapította meg valaki egy hozzászólásban. Pedig, mint a nő elárulta, csupán három év a korkülönbség közöttük.

Ha már fiatalos kinézet: ezt az anya-lánya duót mindenki testvéreknek nézi. 

(The Sun)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/lynwithoutline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top