nlc.hu
Család

A világ legtöbb tetoválást viselő nyugdíjasai

Szinte egész testét tetoválások borítják a 76 éves Charlotte Guttenbergnek – videó

Második férje nem támogatta őt, jelenlegi párja viszont maga is nagy rajongója a tetoválásoknak, mégpedig annyira, hogy maga is rekordernek számít.

A 76 éves Charlotte Guttenberg és a 81 éves Charles Helmke összesen 2000 órát töltött tetoválóművészek székében, és talán nem meglepő, hogy a pár egy tetoválószalonban ismerkedett össze. Ahogyan az sem, hogy mindketten Guinness-rekorderek, ők ugyanis a legtetováltabb nyugdíjasok a világon, míg Charlotte testének 98,75 százalékát, addig Charles testének 97,5 százalékát borítják tetoválások. 

Charlotte Guttenberg mindig is szeretett volna tetováltatni, de második férje ezt nem támogatta, végül 57 évesen születésnapja alkalmából  megcsináltatta az elsőt. Ekkor találkozott mostani párjával, aki vele ellentétben jóval korábban, még 18 évesen  kezdte el gyűjteni a tetoválásokat, igaz, volt egy négy évtizedes szünet. És végül Charlotte is gyorsan behozta a lemaradást, most már csak az arca és ujjai szabadok. 

És hogy miért csináltattak ennyi tetoválást, a válasz az, hogy a tetoválások mind egy-egy történetet mesélnek el, nekik pedig sok mondanivalójuk volt. Természetesen a sok ábra között mindkettejüknek van kedvencük, ami igazán közel áll a szívükhöz, Charles Helmke számára ez az, amit elhunyt felesége emlékére csináltatott, Charlotte pedig az első tetoválást szereti a legjobban.

Ugyan vannak, akik megbámulják, megszólják őket, de ezt nem veszik magukra, főleg, hogy nagyon sok rajongójuk is van, volt, aki már tanácsot is kért tőlük. 

Telefonnal fotóz egy férfi egy tetoválót munka közben

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top