nlc.hu
Család

Lánya neve a testén rekordszámmal

667-szer tetováltatta a testére a lánya nevét, Guinnes-rekord lett belőle

Először csak 100-szor akarta magára varratni a Lucy nevet, végül jóval többnél állt csak meg.
tetoválás,

Egy brit férfi új rekordot állított fel, miután 667-szer tetoválták a testére a lánya nevét. Mark Owen Evans eredetileg 2017-ben került be a Guinness-rekordok könyvébe, amikor is 267-szer varrták a hátára a lánya nevét, Lucy-t. 2020-ban azonban Diedra Vigil, egy 27 éves nő letaszította a trónról, miután 300-szor tetováltatta a testére a nevét. Annak ellenére, hogy nem maradt sok hely a hátán, Evans elhatározta, hogy visszaszerzi a világrekordját. Ezútán a combjaira varratta fel a Lucy nevet. Miután 5 és fél órán át feküdt a tetoválószalonban, újabb 400 tetoválással (mindkét lábára 200-200 Lucy-felvarrás került) gazdagodott, így az összesen 667 darab névtetkóval ismét ő birtokolja a “legtöbb azonos nevű tetoválás” Guinness-rekordját.

Alig vártam, hogy visszakapjam a rekordot és a lányomnak szentelhessem. Imádom, hogy szó szerint hordom őt, és mindenhol velem van” – vallotta be a brit családapa.

Evans azt is elárulta, hogy úgy indult a szokatlan rekord, hogy meg akarta ünnepelni a lánya születését. Kezdetben úgy döntött, hogy 100-szor varratja magára a Lucy  nevet, ám a projektben részt vevő két tehetséges tetoválóművésznek köszönhetően végül 267 névtetoválás készült mindössze egy óra alatt.

Miután több mint 300 tetovált névvel növelte az előnyét, nehéz elképzelni, hogy valaki hamarosan megtámadja Mark rekordját, de ha valaki, valaha mégis megpróbálná, valószínűleg még más testrészére is fel fogja varratni a Lucy nevet csak, hogy visszaszerezze a rekordját. Mint mondja, rengeteg hely van még a testén, a lányának pedig rövid a neve.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top