nlc.hu
Család

Tetovált arcú anyuka

Tetovált az arca, ezért rossz anyának titulálták

A többi szülő még a szemébe is nevet, de a nőt ez már egyáltalán nem zavarja.
Tetovált nő babával

Claire Elsie-Rose arcát tizennégy különböző motívum borítja, emiatt gyakran szembesül olyan előítéletekkel, hogy hírhedt bűnöző, sőt, elmondása szerint az emberek gyakran kerülik vele a szemkontaktust pusztán azért, mert a megjelenése különbözik az átlagtól.  

Ám a legmeglepőbb, hogy sokan rossz anyának tartják a tetoválások miatt, pedig mint tudjuk, nem a külső teszi az embert (vagy ebben az esetben az anyát).  

Jó anya vagyok, sikeres vállalkozásom van, és biztonságos kapcsolatban élek – nincs semmi vad az életemben, és semmit sem szeretek jobban, mint az estéket a pizsamámban! 

– mesélte a négygyerekes anyuka a Sunnak, aki már egészen fiatal kora óta vonzódott a test- és arcművészethez, ezért 15 évesen tetováltatott először. Később azonban attól tartva, hogy a főnökei elítélik emiatt, gyakran az irodában bujkált.

25 éves volt, amikor egy egészségügyi probléma miatt minden megváltozott. A nőnek daganatot találtak a tüdején, ezért úgy döntött ideje szintet lépni a tetoválásokkal való viszonyában, ekkor készült az első motívum az arcára és azt mondja, az élmény az egész életét megváltoztatta. Végre önmaga lehetett.  

Azt mondja, előfordult, hogy az iskolában más szülők kiröhögték, de semmit nem bánt meg: „Aggódtam, hogy elítélnek, de rájöttem, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne fejezzem ki magam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top