nlc.hu
Család

Milliókat költött arctetoválásra a 24 éves lány

„Milliókat költöttem az arcom tetoválására, de végre szeretem önmagamat”

A 24 éves nő köszönetet mondott az arctetoválásai miatt gyűlölködőknek is, akik magabiztosabbá tették.
A 24 éves Harley Berglund, aki tetováltatta az arcát

Egy fiatal lány, aki nagyjából 8,6 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy tetováltassa az arcát és a testét, azt mondja, a tetoválásai segítettek neki abban, hogy magabiztosabbnak érezze magát a bőrében.

Harley Berglundnak 18 tetoválása van arcán, a homlokán és a szeme mellett. Emiatt nem kerülték el a kegyetlen és bántó megjegyezések, amelyeket az interneten kap. Néhány ember szerint az arctetoválások „elcsúfítottak egy szép lányt”. Harley azonban nem foglalkozik a rosszindulatú véleményekkel, azt mondja, élete legjobb döntésének tartja, hogy tetováltatott.

„Bármennyire is szeretem magam ma, az út, ami idáig vezetett, egyáltalán nem volt könnyű – árulta el a svéd lány. – De nagyon hálás vagyok a nehéz évekért, mert megtanították nekem, hogy mi az, ami tényleg fontos.”

Harley elmondta, hogy a tetoválásai segítettek neki abban, hogy életében először szeresse önmagát, és még a gyűlölködőknek is megköszönte, hogy erősebb emberré tették. „Szinte minden nap kapok negatív megjegyzéseket, de a gyűlölködők nélkül nem lennék az, aki ma vagyok, úgyhogy nem tehetek mást, minthogy megköszönöm nekik.”

(Mirror)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Instagram/malonexharley)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top