nlc.hu
Család

Leégett a rákbeteg asszony háza

Éppen kemoterápián volt, miközben leégett a háza

Mindene odaveszett a rákbeteg nőnek és családjának.
tűzeset,

Éppen kemoterápián volt a kórházban az a daganatos beteg asszony, akinek ezalatt az egész otthona porig égett Szalkszentmártonban – számolt be a Tények. A tüzet a nő egyik fia vette észre, de mire a tűzoltók eloltották a lángokat, a családnak semmije sem maradt. 

Az összes bútorunk, a ruhánk, mindenünk odalett” – nyilatkozta a könnyeivel küszködve Sümegi Gyuláné. Hatalmas füsttel égett a 150 éves épület, a tűz óriási pusztítást végzett. A nőnek a fiai mondták el a kemoterápia után, hogy mi történt.

Az 58 éves asszonynál pár hónapja diagnosztizáltak mellrákot. Amióta beteg, dolgozni sem tud, jelenleg táppénzen van. A férjét szintén daganatos betegség miatt veszítette el még 10 éve. Három fia közül a legkisebbel élt együtt a házban.

A család jelenleg a rokonoknál él. Az elmúlt napokban rengeteg ruhát és bútort kaptak a helyiektől, ezeket viszont nem tudják hova tenni, mivel a házuk lakhatatlanná vált. Bíznak abban, hogy a jövőben újjáépíthetik az otthonukat.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top