nlc.hu
Család

A nő, aki Madeleine McCannek tartja magát

Egy lengyel nő azt állítja, hogy ő Madeleine McCann

A világ legismertebb eltűnt gyerekét 2007 óta keresik.
Madeleine McCann

Ő Madeleine McCann – ezt állítja egy lengyel nő. Szerinte elrabolhatták, mert nem emlékszik a gyerekkorára, a szeplői pedig ugyanazokon a helyeken vannak, mint a brit kislánynak – számolt be a Tények. Hajlandó DNS-tesztet is csináltatni, de azt mondja, hogy a rendőrség nem veszi komolyan. Minden bizonnyal azért, mert a nő 21 éves, a kis Madaleine pedig csak 19 éves lenne.

@shellmc22 Thoughts? Is this Madeleine McCann? Why is no one helping her? Why is this not news? The police won’t listen apparently!? She’s asking for it to be shared! #madeleinemccann #findmaddie #findmadeleine #iammadeleinemccann #instagramlive #maddymccann #maddiemccann #katemccann #gerrymccann #share #help #missingpersoncases #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc 🦋

A brit kislánynak Portugáliában, egy családi nyaraláson veszett nyoma még 16 évvel ezelőtt. A rendőrség és a szülők azóta sem találják.

Tavaly óta egy német pedofilt gyanúsítanak a kislány elrablásával és megölésével, amit azonban a férfi tagad.

Kiemelt fotó: Denis Doyle/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top