Aktuális

Tagadja Madeleine McCann megölését a német gyanúsított

Christian Brückner nevét csak az utóbbi hetekben kapcsolták a hatóságok a 13 évvel ezelőtti eltűnéshez.
madeleine mccann, eltűnés, gyanúsított, recepciós,

Egy nappal azután, hogy a német ügyészség – állítólag – levélben értesítette Madeleine McCann szüleit arról, hogy bizonyítékot találtak arra vonatkozóan, hogy a lányuk már nem él, a rejtélyes ügy első számú gyanúsítottja, Christian Brückner az ügyvédjén keresztül tagadta, hogy köze lenne a kislány meggyilkolásához – írja a Blikk.

A lap cikkéből kiderül, hogy miközben Brückner igyekszik tagadni a vádakat, a szavainak ellentmond, hogy a német rendőrség több gyermekruhát, és más, kisgyerekekre való öltözéket találtak a férfi lakókocsijában. (A kocsi a Daily Mail szerint hasonló ahhoz, amiben Brückner Madeleine eltűnésének idején húzta meg magát.)

Brückner neve azért merült fel most Madeleine McCann eltűnése kapcsán, mert mint kiderült, a nemi erőszakért fogva tartott férfi a kislány eltűnésekor pont azon a környéken garázdálkodott, ahonnan Madeleine eltűnt.

Ami a gyerekruhával tömött lakókocsit illeti: a Blikk azt írja, az autóra 2016 májusában bukkantak rá az észak-német hatóságok, miközben egy másik kislány, Inga Gehricke eltűnése ügyében nyomoztak. A járműben a rendőrök a gyerekruhákon kívül egy memóriakártyát is találtak, ami több mint nyolcezer gyermekbántalmazásról készült képet és videót tartalmazott.

Olvass még többet Madeleine McCann eltűnéséről az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top