Aktuális

Újabb fordulat a Madeleine McCann ügyben: a kislány elrablója egy másik nőt is bántalmazhatott

Az akkor 20 éves ír nő szerint Madeleine McCann elrablója erőszakolhatta meg őt.

A napokban újraéledt a 13 éve Portugáliában eltűnt brit kislány, Madeleine McCann ügye. A világ legismertebb eltűnt kislánya a dél-portugáliai Praia da Luz Ocean Club nevű üdülőközpontjában veszett nyoma 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt.  Pár napja beszámoltunk arról, hogy Madeleine elrablásával vádolt Christian Brücknert valószínű egy szállodai alkalmazott értesítette arról, hogy a szülők nincsenek a szobájukban. Most egy ír nő azt állítja, Christian Brückner. erőszakolhatta meg őt.

 

madeleine mccann, eltűnés, gyanúsított, recepciós,

Nemi erőszakban is bűnös lehet Madeleine Mccann elrablója? (Fotó: AFP)

Hazel Behan 20 éves volt és a portugáliai Praia da Rocha-ban, 30 perces autóútra dolgozott attól a helytől, ahonnan Madeleine-t elrabolták. A nő 2004-ben egy idegen férfi áldozatául esett, akit soha nem kaptak el – írja a Blikk.

A nő leírta bántalmazója ismertetőjegyeit, melyek mind megegyeznek Christian Brückner leírásának, akit meggyanúsítottak Madeleine elrablásával.

Egyelőre sem az angol, sem a portugál rendőrség nem adott ki nyilatkozatot a nő ügyével és az összefüggéssel kapcsolatban – írja a lap.

Továbbiak a Madeleine McCann ügyről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top