nlc.hu
Család

Futótűzként terjedt a buli híre a neten, több százan leptek el egy texasi házat

Vadidegenek rendeztek vad bulit egy texasi család otthonában

A tulaj valószínűleg még most is a romokat takarítja!
Amerikai pite filmrészlet

A 24.hu számolt be arról az óriási házibuliról, amit középiskolások szerveztek egy texasi házban, miközben annak lakói valahol máshol időztek. Az eset február 11-én történt: a család otthonába sorra érkeztek a tinik, akik betörték a kertkaput és jelentős károkat okoztak a házban.

A tulajdonost a szomszédja értesítette arról, hogy valami nem stimmel az otthonukban, mire a helyszínre ért, a féktelenül bulizó tinik kereket oldottak és leírhatatlan felfordulást hagytak maguk mögött. A bejárati ajtót tárva-nyitva hagyták, égett az összes lámpa, mindenütt sörös dobozok és üres üvegek hevertek, a tévé képernyőjét betörték, a falakat avokadóval koszolták össze, a garázsban falhoz vágták a szerszámokat, a férfi kislányának játékai pedig szanaszét hevertek a lakásban.

A házban élő családnak nincs középiskolás korú gyermeke, így fogalmuk sincs, hogy szemelhették ki épp az ő házukat a partizáshoz. Mint kiderült, a Snapchaten hívták meg egymást a résztvevők. Az invitálás úgy szólt, hogy este héttől a rendőrök kiérkezéséig tart a buli, amire több százan érkeztek.

Fotó: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top