nlc.hu
Család

Szem elől tévesztették egymást, majd 32 év után összeházasodtak a gyerekkori szerelmesek

32 év után talált egymásra és házasodott össze egy gyerekkori szerelmespár

Először csak levelezőtársak voltak, ma pedig már férj és feleség!
Gyerekkori szerelmesek házasként

A nyolcvanas években találkoztak először, akkor 17 és 23 évesek voltak. Az élet aztán messzire sodorta őket egymástól, évtizedekkel később viszont újra találkoztak és ott folytatták, ahol abbahagyták. Az újdonsült feleség még országot is vált férje kedvéért!

Kate Pymm és Guenther Baer, akik ma már 50 és 57 évesek, a Covid miatti lezárások alatt léptek egymással kapcsolatba 32 év után, mialatt mindketten házasok voltak, majd el is váltak. Először 1989-ben sodorta őket egymás mellé az élet, Guenther akkor azért utazott az Egyesült Királyságba, hogy angol nyelvtudását csiszolja.

„Emlékszem, anyukámmal beugrottunk pár falatra egy kávézóba, ahol megláttam ezt a leírhatatlanul helyes srácot, aki az A-ha együttes billentyűsére hasonlított” – mesélte a kezdetekről Kate, aki szóba elegyedett a fiúval. Címet cseréltek és két éven át kitartóan leveleztek, olykor telefonon is beszéltek és amikor lehetett, személyesen is találkoztak.

Bár fülig szerelmes volt Guentherbe, Kate 1991-ben úgy döntött, hogy véget vet a távkapcsolatnak, mert azt túlzottan fájdalmasnak élte meg. 1993-ig ugyan néha még írtak egymásnak, aztán végképp szem elől veszítették egymást. 

Kate, aki sikeres sminkes lett, a világjárvány alatt talált rá a régebbről megőrzött levelekre, amiket a fiútól kapott, és kíváncsiságból megkereste első nagy szerelmét, aki azóta három gyermek büszke apukája. Nehezítette Kate dolgát, hogy Guenther nem volt jelen a közösségi médiában, így jobb híján postán küldött neki egy levelet. Amint az célba ért, tinikori szerelme telefonon hívta, és rövidesen, 2021 januárjában személyesen is találkoztak.

Még ebben az évben decemberben ki is mondták a boldogító igent, Kate pedig hamarosan Németországba költözik, hogy teljes legyen a boldogságuk.

Forrás: Via, Fotó: Kate Pymm / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top