nlc.hu
Család

Megszólalt a magát Madeleine McCann-nek kiadó lány családja

„Nyilvánvaló, hogy Julia nem Maddie” – megszólalt annak a nőnek a családja, aki azt állítja, ő Madeleine McCann

A fiatal nő nem kér rokonai segítségéből, állítják egy közös nyilatkozatban.

Nemrég egy lengyel nő, bizonyos Julia Faustyna azzal került be a hírekbe, hogy azt állította, ő valójában Madeleine McCann, vagyis a kislány, aki annak idején egy nyaraláson tűnt el egy portugáliai apartmanból. Faustyna állítása szerint a családja nem segített neki abban, hogy válaszokat találjon a kérdéseire, és ezután saját kutatásba kezdett

Furgon Maddie McCann fotójával

Fotó: Vasco Celio/AFP

Mint a Blikk írja, Julia Faustyna családja nemrég egy közleményt adott ki, amiben leírják, a 21 éves nő a vérszerinti rokonuk, és nem értik, miért állt elő ezzel a történettel.

Hozzátették, korábban már megpróbáltak segíteni neki gyógyszerekkel és terápiával, nem hagyták magára, de nem kért a segítségből, többé éve kiköltözött a családi otthonból, kezeléseket visszautasítja, nem szedi a gyógyszereket és nem él azzal a lehetőséggel sem, hogy egy nagyon híres lengyelországi központba bevonuljon, ami vállalta, hogy befogadja őt.

„Julia egykor énekesnő, modell akart lenni. Mindig is népszerű szeretett volna lenni. A mostani történések szerint már egymillió követője van. Attól tartunk, hogy Julia végigviszi az elkerülhetetlent. Az internet nem felejt, az pedig nyilvánvaló, hogy Julia nem Maddie” – tették hozzá.

Julia Faustyna azt állítja, a rendőrség nem veszi komolyan, de ő hajlandó DNS-vizsgálattal bizonyítani igazát, és ebbe McCann házaspár is beleegyezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top