nlc.hu
Család

Fontos döntést hozott Bruce Willis családja

Demenciaszakértő segít Bruce Willis családjának

A fontotemporális demenciában szenvedő színész felesége, Emma Hemming Willis mindent megtesz azért, hogy támogassa a bajban.
Bruce Willis

„Nincs kezelés a betegségre, ez azonban reményeink szerint változhat az elkövetkező években” – írta a 67 éves Bruce Willis családja, amikor bejelentették a szomorú diagnózist. A 24.hu talált rá a People magazin cikkére, melyben arról írnak, hogy a színész felesége, Emma Heming Willis mindent megtesz azért, hogy megfelelően gondozhassa a férjét.

Az elmúlt napokban egy neves demencia-specialistával, Teepa Snow-val kezdett közös munkába, hogy bővítse ismereteit a betegségről. A szakértő hozzászólt ahhoz a poszthoz, melyben Emma arról írt, mennyire hálás azért, hogy segít nekik könnyebbé tenni ezt a nehéz időszakot. Snowman kiemelte,  hogy a színész felesége igazán figyelemre méltó munkát végez, hogy megfelelő támogatást adhasson Bruce Willisnek.

„Olyan helyet, teret és életet hozott létre, amely továbbra is biztosítja számára azt, amire szüksége van a jó élethez. A frontotemporális demencia soha nem könnyű, de megfelelő programozással és támogatással valóban lehetséges az élet folytatása. Gratulálunk Emmának és egész családjuknak nagyon kemény munkájukhoz és odaadásukhoz” – írta a specialista.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top