nlc.hu
Család

4 milliót költött a kislánya ruháira ez az anya

Több, mint 4 millió forintot költött a kisbabája ruháira ez az anyuka

Liana hónapokra előre megtervezi a kislánya szettjeit.
Liana Olgun

Egy anya bevallotta, hogy körülbelül 10 000 fontot (4 millió forintot) költött gyermeke pazar ruhatárára – írta meg a Daily Mail.

A Great Yarmouth városában élő Liana Olgun mindig összehangolja ruháit 18 hónapos kislánya, Myla Rose öltözékével. A 19 éves anyuka büszke lánya stílusos ruháira, és azt mondja, soha nem engedné, hogy lánya ízléstelen darabokat viseljen.

Liana azt is elmondta: nem engedné, hogy a lánya egy nem divatos ruhadarabban hagyja el a házat, és minden este fél órát tölt azzal, hogy eldöntse, mit vegyen fel Myla másnap. A divatmániás anyuka azt is bevallotta, hogy utálja a mesefigurás ruhákat, különösen a Peppa Malacot, így szóba sem jöhet, hogy a lánya azt vegyen fel.

„Mindig is lányos anya akartam lenni, hogy a lányomat aranyos ruhákba öltöztethessem és összeöltözhessünk” – mesélte.

„Myla Rose számára előre vásárolok és tervezek a következő szezonokra. Idén nyárra már megvan az összes ruhája, és már a téli ruhatárát is elkezdtem összeállítani” – tette hozzá.

Az anyuka nem szereti nem összeillő darabokat, ezért a kislánya ruhatára pasztell színekből és hasonló darabokból áll. Liana különösen szívesen ad rá térdzoknikat, fejpántokat és masnis kiegészítőket.

Az anyuka saját becslése szerint összesen 4 millió forintot költött Myla csodálatos ruhatárára, és az sem ritka, hogy több tízezer forintos darabokat vásárol neki.

Bár sokan csodálják Myla szettjeit, Lianát több kritika is érte olyanoktól, akik úgy vélik, hogy a kislánynak nem tesz jót, hogy az anyja állandóan kiöltözteti.

„Myla szeret felöltözni és mindig meg is nézi magát a tükörben. Annyira aranyos. Néhányan mondták már, hogy olyan a habos-babos ruhákban, mint egy játékbaba, de én nem hallgatok rájuk. Ő az én lányom, úgy öltöztetem, ahogy nekem tetszik” – összegezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top