nlc.hu
Család

Fehér ruhát húzott a fia esküvőjére, kiakadt a net

Menyasszonyi ruhát húzott az örömanya a fia esküvőjére, kiakadt az internet

Nem, az a képen nem a menyasszony.
örömanya ruha

Egy nő a fia esküvőjére vásárolt ruháját akarta továbbadni egy online platformon, a kép azonban a Redditen kötött ki, ahol jó néhány felhasználónál kicsapta a biztosítékot – számolt be a Daily Mail.

A fotó a közösségi oldal wedding shaming – vagyis esküvő szégyenítés – nevű fórumjára került ki, jó okkal: az örömanya ruhája kísértetiesen hasonlít egy menyasszonyi ruhára, sőt a közzétett képek tanúsága szerint még konkrétan arra a ruhára is, amit a menyasszony az esküvőn viselt. 

A kommentelők persze nem tartották magukban a véleményüket: többen ‘figyelemhiányosnak’ nevezték a nőt és úgy vélték, hogy nagyon kínos, amit tett.

„Mindig azon gondolkoztam, hogy ezek az emberek miért nem árulják egyszerűen menyasszonyi ruhaként a ruhát? Úgy sokkal több pénzt tudnának érte kérni” – írta valaki.

Azért mert azzal beismernék, hogy nem oké, amit csináltak” – válaszolta egy másik felhasználó.

„Erről üvölt, hogy ‘rossz a kapcsolatom a férjemmel és a fiamat használom az érzelmi űr betöltésére’ “ – tette hozzá egy harmadik kommentelő.

A ruha valóban érdekes választás annak fényében, hogy alapvető etikett, hogy esküvőre nem veszünk olyan ruhát, ami felveszi a versenyt a menyasszonyéval, de főleg nem olyat, ami még fehér is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top