nlc.hu
Család

Megvertek egy férfit Nógrádban, aki 17 éves szerelmét akarta megszöktetni

A 17 éves tini szerelmét akarta megszöktetni Nógrádban, alaposan megverték

A verekedést autós üldözés előzte meg.
verekedés

A 23 éves férfi a napokban tett feljelentést szerelme rokonai ellen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon. Ahogy a Blikk írja, elmondása szerint előző este taxival ment barátnője bátonyterenyei házához, hogy megszöktesse, a lány édesapja és testvére azonban utánuk eredt és erőszakkal visszavitték őket az otthonukhoz.

A szerelmes férfit már a hazaúton bántalmazták, többször arcon ütötték és megfenyegették. Késsel és fegyvernek látszó tárggyal próbáltak ráijeszteni, egy baseballütővel pedig többször meg is ütötték, így 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztak neki.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai 2023. március 13-án elfogták a két férfit. Az elkövetőket előállították, majd személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe is vették.

Az ügyészség ezen túlmenően előterjesztést tett a lány 44 éves apjának letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu.

Nyitókép: Terrorelhárítás videó pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top