nlc.hu
Család

Meg akarta ölni a férjét egy szombathelyi tanárnő, mert rajtakapta a szeretőjével

Szeretőjével akarta megölni orvos férjét egy szombathelyi tanárnő

A 26 éves fiú nyelvórákat vett a pedagógustól.
vérdíj a drogos énekesnő fején

Az 56 éves tanárnő egy fiatal tanítványával csalta meg neves urológus férjét, aki félreérthetetlen helyzetben kapta rajta a tilosban járó párt.

Ágnes és a nála 30 évvel fiatalabb Patrik a tettenérést követően rátámadtak az orvosra, aki azóta senkivel sem akar szóbaállni. A Blikk megtudta, hogy a rendőrség emberölési kísérlet miatt folytat eljárást, a szeretőket előzetes letartóztatásba helyezték, azt pedig a nyomozás tisztázza majd, hogy mi történt pontosan a március 13-i délutánon.

Hogy biztosra menjenek, még egy műanyag zsákot is húztak a megcsalt férj fejére, aki emiatt elájult. Támadói halottnak hitték, ezért nem folytatták a bántalmazását és magára is hagyták. Miután az urológus magához tért, komoly sérülései ellenére elhagyta a helyszínt és kollégáitól kért segítséget.

„Soha nem gondoltuk volna, hogy ilyen itt megeshet. Ez egy rendes, családias környék, összetartó, tisztességes, polgári életet élő lakókkal. Azon a napon a kiabálásokból, ajtócsapkodásokból, majd a szirénázásokból tudtuk meg, valami történt a doktoréknál. Látszólag mintaházasság volt az övéké, nem is nagyon értjük most sem, el sem akartuk hinni a történteket. Sok magántanuló járt Ágikához, elképesztő, hogy az egyik diákjával lépett félre, ráadásul el akarták tenni láb alól a dokit” – nyilatkozta az egyik szomszéd.

„A Vas Vármegyei Ügyészség előterjesztésére a bíróság mindkét gyanúsított esetében elrendelte a letartóztatást” – tájékoztatta a Blikket dr. Unger Hajnalka főügyészségi ügyész. – A nyomozati iratok alapján egyértelműen kirajzolódott a gyanúsítottak ölési szándéka – tette hozzá a szóvivő. Az áldozat fejére húzott zsák miatt a különös kegyetlenség minősítése is megállhat, és gyilkossági kísérletért akár 20 évnyi börtönt is kaphatnak a szerelmespár tagjai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top