nlc.hu
Család

Kínos baki anyák napján: más név került a kártyára

Rossz név került az üdvözlőkártyára, inkább átnevezte a gyerekét az apuka

Ezért kell elolvasni minden részt, mielőtt online rendelünk.
Anyák napi kártya

Az Egyesült Királyságban a világ többi részétől eltérően a nagyböjt negyedik vasárnapján tartják az anyák napját: az ünnep idén emiatt március 19-re esett. Ilyenkor – hazánkhoz hasonlóan – a gyerekek virággal és üdvözlőlappal kedveskednek az édesanyjuknak. 

Egy apuka megosztotta a TikTok oldalán, hogy milyen baki történt idén, amikor személyre szóló, névvel és fotóval ellátott kártyát akart adni a kislányával együtt a feleségének.

@dancashio

Legally changing her name tomorrow xXx

♬ original sound - Dan

Az Egyesült Királyságban anyák napja van, és mivel vannak gyerekeim, így nyilvánvalóan nekem kell megvennem a gyerekeim anyjának a kártyákat és az ajándékokat” – kezdte a mondandóját Dan, az apuka.

„Idén nagyon szervezett voltam, annyira szervezett, hogy előre rendeltem egy kártyát a Moonpig-től, amit személyre lehet szabni. Azt viszont nem vettem észre, hogy milyen sok személyre szabható terület van. Szóval kaptam egy szép kártyát ‘Szeretlek, anyu’ felirattal, egy fotóval és egy aláírással ‘Szeretettel Kayleigh-től'” – ecsetelte a férfi.

„Ezzel csak egy baj van: a lányunk neve nem Kayleigh” – mondta Dan, hozzátéve, hogy ekkor úgy döntött, hogy nincs mese, át kell nevezni a gyerekét. Az édesanya persze így is örült az ajándéknak és egy biztos: a baki felejthetetlenné tette a pár számára az ünnepet. A cég oldalán látszik, hogy a Kayleigh név a mintában szerepel, amit mindenki átírhat a saját maga által választott névre.

A TikTok videó alatt kommentekből kiderült, hogy sokan mások is hasonlóan jártak.

„Anyukám a harmincadik szülinapomra Kayleigh feliratu bögrét vett nekem ettől a cégtől…a nevem Jasemine” – írta egy hozzászóló.

Más arra spekulált, hogy a cég kreatív igazgatójának minden bizonnyal Kayleigh a neve, máskülönben nem az került volna a mintára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top