nlc.hu
Család

Gyereket szült a mostohafiának egy nő

Hét éves korától nevelte, most gyereket szült a mostohafiának egy nő

Az erősen megkérdőjelezhető szerelem Oroszországban szövődött.
Marina Balmasheva és a férje

Közismert mondás, hogy „nézd meg az anyját, vedd el a lányát” – egy 37 éves orosz nő, Marina Balmasheva kicsit túl komolyan is vette ezt a népi bölcsességet, ugyanis két gyermeket is szült a 23 éves Vladimir Shavyrinnak, akit 7 éves kora óta mostohafiaként nevelt.

Marina először Vladimir apjával, a most 47 éves Alexey Shavyrinnal élt együtt, ám ahogy megromlott a kapcsolatuk, kivetette a hálóját a férfi előző kapcsolatából származó fiára, akit 7 éves kora óta ismert.

Bár a kapcsolat kialakulásának részleteit nem árulták el, Marina a pandémia előtt került először az újságok címlapjára, amikor beismerte, hogy Olga lányának mostohafia az édesapja.

Most kiderült, hogy a párnak újabb babája született: a nő az Instagram oldalán osztotta meg az örömhírt. Marina megosztott egy édes képet a kiságyban fekvő újszülöttről, valamint egy másik fotót, amin a születésről szóló kórházi zárójelentés látható.

A nő második férjét „a világ legbájosabb kékszeműjének” nevezi, ugyanakkor a közösségi médiában gyakran panaszkodik amiatt, hogy „ügyetlen” a gyerekekkel és nem tud jól fizető munkát vállalni az Ukrajnához közeli Krasznodar régióban. A férfi pedig valószínűleg így is szerencsésnek számít – rengeteg vele egykorú orosz férfit soroztak be és küldtek az ukrán frontra. Az, hogy Vladimirt ez a veszély fenyegeti-e, nem egyértelmű.

Miután elárulta, hogy milyen a kapcsolata a mostohafiából lett párjával.

„Nagyon sokan mondják nekem, hogy sminkeljek, csináltassam meg a szempilláimat és gyantáztassak a fiatal férjem miatt. De az a helyzet, hogy ő így szeretett belém – a plasztikai műtétekből származó hegeimmel, a narancsbőrömmel és a személyiségemmel együtt. Nem akarok jobbnak tűnni annál, mint ami vagyok” – magyarázta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top