Család

Családi futás a Balaton-parton: ha egy idilli hétvégi programra vágysz

Ideális hétvégi programnak ígérkezik az április 15-ei Generali Run Balatonfüred, amire érdemes kilátogatni a családdal. Ne hagyd ki!

A tavaszi napsütés sokakat csábít a szabadba, legyen szó egy könnyed kocogásról vagy egy hétvégi kiruccanásról. Ha pedig a kettőt egyszerre élveznéd, miközben családod apraja-nagyját is szívesen bevonnád, itt a remek alkalom! A balatonfüredi Tagore sétányon induló Generali Run – amit idén immáron 10. alkalommal, április 15-én rendeznek meg – pontosan ezt kínálja: közös futást, csodás környezetet és (remélhetőleg) tavaszias napsütést.

A programon amellett, hogy minőségi időt tölthettek együtt szeretteiddel, a család minden tagja „megmérettetheti magát” edzettségi szinttől vagy kortól függetlenül – a babakocsis futástól kezdve a maratonig igen bő a választék!

A futás mindenkié, így hát ne habozz, jelentkezz a Generali a Biztonságért Alapítvány nagy családi futóversenyére, ahol idén is lesz lehetőség a CSALÁDI CSAPAT-ban nevezni.

Családi futás a Balaton-parton: ha egy idilli hétvégi programra vágyszEz a speciális versenyszám kiváló lehetőség arra, hogy közelebb hozza egymáshoz a családokat! Ami pedig a legjobb hír: ebben a számban, ha hárman indultok, csak ketten fizettek a versenyért – a harmadik csapattag a mi vendégünk. Apa, anya, gyermek vagy nagyszülő, keresztapa, nagybácsi vagy unokatesó is lehet csapattag. A lényeg, hogy közösen induljatok és szerezzetek élményt a verseny alatt! A Családi Csapat résztvevőit – akik a 6,5 kilométeres távon indulnak majd – az egyéni mezőnnyel közösen rajtolva, és értékelve egyénileg, a 6,5 kilométeres versenyszámban lesznek!

Azok se hagyják magukat egy percig se eltántorítani, akik még nem vettek részt futóversenyen: a Generali Run Balatonfüred 2023 a kezdő futóknak, vagy csak „a mindennapokban rohanóknak” is ideális választás. Családias hangulat, könnyen teljesíthető távok és a csodálatos balatoni panoráma várja a résztvevőket.

Ráadásul a futás mellett egy jótékony célt is támogathatsz: a Generali a Biztonságért Alapítvány és a The Human Safety Net program adománygyűjtést szervez a kisgyerekes családokat segítő Otthon Segítünk Alapítvány számára: gyerekjátékokat, hangszereket, beltéri sporteszközöket várnak.

Éljétek át együtt a sport és egymás segítésének örömét április 15-én, jelentkezzetek a Generali Run Balatonfüred nagy családi futóversenyre!

További információk: A futás mindenkié: Generali Run Balatonfüred 2023 – A nagy családi futás (generalielorelatok.hu)

Link a jelentkezéshez: Generali Run Balatonfüred 2021 (maratonman.hu)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top