nlc.hu
Család

Így lett a TikTok szupersztár a 93 éves Lillian Droniak

Elrabolta az internet szívét az idős hölgy, aki megmutatta, 25 év után milyen újra randizni

Lillian Droniak tele van jó tanácsokkal, amikért rajonganak a fiatalok a TikTokon.

A 93 éves Lillian Droniak még 2019-ben regisztrált a TikTokra, és azóta 8,7 milliósra nőtt a követőtábora. Az idős hölgy annak köszönheti a sikerét, hogy párkeresési, kapcsolati tanácsokat oszt meg, és az egyik legnépszerűbb videója az lett, amiben megmutatta, hogyan készül el randi előtt azután, hogy 25 évig egyetlen találkája sem volt. 

@grandma_droniak

i couldnt say no to a first date because its been too long and im not getting any younger

♬ original sound - grandma_droniak

Nagyon sokan nézték meg azt a videót is, amin azt sorolta fel, hogy szerinte milyen intő jelek vannak, milyen férfiak azok, akiket jobb kerülni. Nem ajánlja például, hogy olyan férfival kezdjünk, aki golfozik, aki hazudik a magasságáról, aki nem szereti a macskákat vagy aki vízjegyű. 

Idős pár szívet mutat

Fotó: Getty Images

Lillian Droniak, aki sok követője miatt kiérdemelte az internet nagymamája címet, a Good Morning America című műsorban elmondta, saját tapasztalatait felhasználva ad tanácsokat, hátha így tud segíteni a fiataloknak, akik még valószínűleg nem annyira jártasok a világ dolgaiban.

Hozzátette, fiatal lányként elég szégyellős volt, de most már pont az ellenkezője igaz rá. És azt is megjegyezte, nagyon élvezi a tartalomkészítést, és úgy érzi, a TikToknak köszönhetően egy kicsit visszafiatalodott. 

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top