nlc.hu
Család

Online barátnője a legjobb barátja felesége

Egy év távkapcsolat után jött rá, hogy online szerelme a legjobb barátja felesége

A nő ráadásul még egy csomó pénzt is kicsalt a szerelmes férfitől.

Egy kínai férfi beleszeretett az interneten egy nőbe, akiről kiderült, hogy a legjobb barátja felesége, aki ráadásul még jó sok pénzt is kicsalt tőle.

A Zhou nevű férfi Honan tartomány Hszucsang városába való, de már évek óta külföldön dolgozott. Mianmarban görögdinnye termesztésével próbált pénzt gyűjteni a családalapításhoz. Közben tartotta a kapcsolatot a legjobb barátjával, Hsziao Livel, akinek elmondta, hogy jól megy az üzlet, de szeretne megismerkedni valakivel, hogy végre legyen párkapcsolata.

Li azt mondta neki, hogy a feleségének van egy barátnője, aki szintén szingli. Mivel Zhou még mindig külföldön volt, az online ismerkedés volt az egyetlen járható út. Nem sokkal később úgy tűnt, hogy a párocska egymásra talált, és megállapodtak abban, hogy a távkapcsolatot addig folytatják, amíg Zhou vissza nem tér Kínába.

Nagyjából három hónappal később az online barátnő azt mondta Zhounak, hogy a bátyja balesetet szenvedett, és sürgősen szüksége van 250 ezer forintnak megfelelő jüanra az orvosi költségek fedezésére. Később arra hivatkozva kért ismét pénzt, hogy az apja beteg. Egy év alatt a férfi összesen mintegy 4 millió forint értékben küldött pénzt a nőnek.

Egy nő társkereső appot használ a telefonján

A férfi azt hitte, minden rendben van az online barátnőjével (Fotó: Getty Images)

Az év elején aztán Zhou elmondta a barátjának, hogy milyen jól alakul az internetes kapcsolata, és elhatározta, hogy hazatér Kínába, hogy végre találkozzon a barátnőjével és feleségül vegye. Pár hónappal később Li felhívta a barátját, és elmondta neki, hogy lehetséges, hogy a barátnője nem is létezik, és talán végig az ő feleségével volt együtt. Li minderre a felesége TikTok-fiókja alapján jött rá, és azt is hozzátette, hogy a felesége elhagyta, miután szembesítette a felfedezésével.

Zhou először nem hitt a barátjának, de amikor nem érte el az online barátnőjét, sejtette, hogy Linek igaza van. Szólni akart a hatóságoknak, de a legjobb barátja kérte, hogy ne tegye, inkább ő visszaadja a felesége által kicsalt összes pénzt. Ám Li nem fizette vissza a teljes összeget, így Zhou feljelentést tett, a története pedig napvilágot látott.

Egyelőre folyik a nyomozás az ügyben, azt nem tudni, hogy Hsziao Li feleségét elfogták-e, illetve a férjnek volt-e valamilyen szerepe az átverésben.

Bár ez a kínai történet is elég kacifántos sztori, az sem semmi, amikor egy amerikai nő három év házasság után hagyta el férjét, miután beleszeretett a legjobb barátja 58 éves apjába.

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top