nlc.hu
Család
Papp Gergő az alacsony lányokról

Papp Gergő: „Frusztrál, ha a csaj magasabb nálam egy kapcsolatban, hiszen én vagyok a férfi”

Sajnálja is azokat a párokat, ahol a férfi alacsonyabb a barátnőjénél.

Papp Gergő az elmúlt években nem szerencsés a szerelem terén. Tavaly nyáron elváltak feleségével, majd újra rátalált a szerelem, de a karácsonyt már szingliként töltötte. Pár hete viszont kiderült, ismét megtalálta a boldogságot egy 20 évvel fiatalabb, a művészvilágban is ismert hölgy személyében. 

Papp Gergő

Papp Gergő (Fotó: Olajos Piroska)

Ma a Reggeliben a női/férfi magasságkülönbség volt a téma, melyhez a műsorvezető videóhíváson keresztül csatlakozott, és elmesélte, őt mindig is frusztrálta, ha a nő, akivel randizni kezdett, magasabb volt nála.

„Kamaszkorom óta frusztrál, ha a csaj magasabb nálam. Mindig is voltak, és egyre többen vannak, akik magasabbak nálam. Merthogy a pasi sugározzon erőt mindig. Ne az legyen, hogyha valahol megjelenünk, akkor az egyébként gyönyörű, manöken alkatú csaj magasabb a pasinál. Nem túl szerencsés, én azt gondolom. Be kell valljam, a közeli múltban is ment már azért félre, vagy szűnt meg kapcsolatom, mert a lány érezte, hogy ez engem zavar, és mondta, hogy ő ezzel nem tud versenyezni, nem tud alacsonyabb lenni – fogalmazott Gergő, aki azt is mondta, még az utcán is sajnálkozva néz azokra a párokra, ahol a férfi barátnője válláig ér. – Én kifejezetten azt szeretem, hogyha én sugározhatom az erőt, és hogy én vagyok a férfi a kapcsolatban. Akár a magasság szempontjából is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top