nlc.hu
Szabadidő

Kudarcba fulladt a Reggeli élő adása

Kudarcba fulladt a Reggeli élő adása: egy szavát nem lehetett érteni a műsorvezetőnek

Kicsit volt csak kellemetlen.

Ahogy azt mondani szoktuk, az élő adásoknak éppen az a szépsége, hogy nincs idő vágásra, javításra, szépítésre, így ha a műsorvezető vagy éppen a vendégek belefutnak egy csúnya bakiba, a jelenlévők dolga, hogy kihozzák a legjobbat a kínos helyzetből. 

Papp Gergő

Papp Gergő (Reggeli)

Ma az RTL Reggeli műsorvezetői nem voltak könnyű helyzetben, amikor kollégájukat, Tihanyi Pétert kapcsolták élő egyenesben Obertauernből. Papp Gergő már előre leszögezte, reméli Peti friss és józan lesz a beszélgetés során. Erre végül nem sikerült választ kapnia sem neki, sem a nézőknek, hiszen a vétel annyira rossz volt, hogy a műsorvezetőből csak pár másodperces tátogások látszódtak. Végül a vendégszékben ülő Czutor Zoli kezdett arról mesélni, hogy  Obertauern a Beatlesről híresült el. Itt forgatták Richard Lester 1965-ös Help! című filmjének egyik jelenetsorát, amelynek főszereplői a Beatles sztárjai voltak. Van egy nagy Beatles szobor, és egy zongora is kiállítva a hegy oldalában. 

Ekkor telefonon sikerült visszakapcsolódnia Tihanyi Petinek, aki jóformán elismételte Zoli szavait a városról, majd amikor Gál Petra arról kérdezte, hogyan pihen a síelés után, egyszerűen megszakadt a vonal. 

Szerencsére tovább nem erőltették a kínos szituációt és Gergő csak ennyit mondott:

Peti, nyilván nem hallasz, de majd nézd vissza az RTL oldalán ezt a kis beszélgetést. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top