nlc.hu
Család

Vastag Csabának egyházi esküvője lesz

Vastag Csaba elárult egy aprócska részletet az esküvőjükről

Az énekes és kedvese az eljegyzés óta titkolózik a nagy napról.

Vastag Csaba és párja tavaly nyár óta jegyben jár, és habár az esküvőt nem szerették volna elkapkodni, az énekes sejtelmes kijelentései alapján már vannak kész terveik a lakodalomra. A menyasszony, a 15 évvel fiatalabb Domján Evelin korábban elárulta, hogy szeret jegyben járni a hírességgel, akinek máris a gyermekvállaláson jár az esze. A Ripost a Ferenc pápa látogatása alkalmából, a szentatya számára ajándékként készült Magyar Fohász 2023 című dal bemutatóján kérdezett rá az énekesnél, hogy ők hol fogják kimondani a boldogító igent.

Vastag Csaba és barátnője, Evelin

Fotó: Birton Szabolcs

„Termesztésen, mindenképpen egyházi esküvőnk lesz. Szűkkörű, családi hangulatú esemény lesz. Megtartjuk magunknak a többi részletet” – mondta szűkszavúan a 40 éves Vastag, akit Evelin minden fellépésre elkísér. Az énekes a Blikknek pedig arról beszélt, hogy a gyerekeik vallásos nevelést kapnak majd.

„Katolikus családban nőttem fel, születésem óta fontos számomra a hit, amelyre szerintem mindenkinek szüksége van vagy lenne, hiszen olyan kapaszkodókat ad, amelyek el tudnak igazítani és segítséget adnak az élet fontos kérdéseiben. Gyerekkorom egy részét templomban töltöttem, egyházi iskolába jártam, voltam ministráns, éppen ezért nehéz lenne kiemelni egy történetet, amikor ez az értékrend segített, de úgy gondolom, nem csak a mi gyerekünk kap majd vallásos nevelést, hanem minden gyereknek, illetve a szüleiknek is azt javasolnám, tegyenek így, mert világos tájékozódási pontokat ad az életben” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top