nlc.hu
Család
Multimilliomossá vált a 18. születésnapján

Kaparós sorsjegyet kapott a 18. szülinapjára, 340 millió forintot nyert

Egy kaliforniai tinédzser a nagymamájától kapta a nyerőnek bizonyuló sorsjegyet.

 A 18 éves Kaleb Heng egymillió dollárt nyert egy sorjegyen pont aznap, amikor betöltötte a nagykorúságot. Egy biztos: most már minden adott neki ahhoz, hogy belekezdhessen a felnőtt életébe. A Perfect Gift (A tökéletes ajándék) nevű kaparós sorsjegyet a tinédzser a nagymamájától kapta, és aznap kaparta le, amikor a törvények szerint először játszhatott legálisan szerencsejátékot Kalifornia államban – írja a UPI.

Kaparós sorsjegy

Bejött neki a kaparós sorsjegy (fotó: Getty Images)

Anyukám autóval vitt horgászni, útközben kapartam le a sorsjegyet. Félre kellett húzódnunk. Egymillió dollár volt rajta, és még személyi igazolványom sem volt nálam. Megfordultunk, és hazamentünk, mert igazolványt kellett szereznem, mielőtt igényelhettem volna a nyereményt

– emlékezett vissza Kaleb a nagy napra. A nagymamája egy kisvárosi üzletben vásárolta a sorsjegyet. A szerencsés fiatal a sok pénzt az egyetemi tanulmányaira, valamint a jövőjével kapcsolatos nagyobb kiadások fedezésére fordítaná. Kaleb lelki társa Sloan Stanley lehet, aki két éve az első lottószelvényével kaszált nagyot 18 éves korában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top