nlc.hu
Család

Charles Leclerc barátnője

Ez az olasz lány Charles Leclerc új barátnője

Charles Leclerc tavaly ősszel szakított legutóbb barátnőjével, azóta azonban újra foglalt a szíve. Mutatjuk, kinek sikerült meghódítani a Forma–1-es pilótát.

Jelenleg kétségkívül a legnépszerűbb Forma–1-es versenyző a 25 éves Charles Leclerc, akiért még azok is rajonganak, akiket amúgy tökéletesen hidegen hagy az autósport. 

Charles első ismert barátnője az olasz modell, Giada Gianni volt, 2015 és 2019 között jártak, de amikor Leclerc karrierje igazán beindult a Forma–1-nél – és ő lett Lewis Hamilton egyik legnagyobb kihívója –, szakított Giadával, hogy a versenyzésre összpontosíthassa minden figyelmét. A megbántódott modell egy Instagramra feltett videóban jelentette be, hogy szétmentek a sportolóval: „Charles elhagyott. Csakis a Ferrarinak akarja szentelni magát.”

Charles Leclerc és Giada Gianni

Charles Leclerc és Giada Gianni (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Csakhogy 2019 végén kiderült, hogy Leclercnek mégis sikerült időt szakítania a szerelemre a karrierje mellett: ekkor jött ugyanis össze, a szintén monacói Charlotte Sine-nel. Az építészmérnöknek tanuló lánnyal három éven keresztül alkottak egy párt. A tavalyi Forma–1-es szezon végén még látták Abu Dhabiban szurkolni Charlotte-ot, de néhány héttel később, 2022 decemberében közösen jelentették be a szakításukat. „Helló, mindenki. Charlotte és én úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk tovább a kapcsolatunkat, de továbbra is jó barátok maradunk. Rengeteg nagyszerű közös emlékünk van, Charlotte pedig mindig is egy nagyon különleges személy marad a számomra” – posztolta Charles az Instagramra.

Charles Leclerc és Charlotte Sine

Charles Leclerc és Charlotte Sine (Fotó: Profimedia)

Most pedig úgy tűnik, újra rátalált a szerelem az autóversenyzőre. Többször is együtt látták a 21 éves Alexandra Saint Mleux-vel, egy egészen népszerű tiktokerrel. Az olasz származású, de jelenleg Párizsban tanuló lányt majdnem 20 ezren követik a platformon, ahol azokról az általa meglátogatott helyekről oszt meg videókat. Több posztját azonban le kellett törölnie – ahogy sok TikTok-videó alatt a kommenteket is le kell tiltania –, és az Instagramját is privátra kellett állítania, néhány „rajongó” ugyanis nem tudta feldolgozni, hogy Charles Leclerc nem őket választotta. Éppen ezért túl sokat nem is tudni Alexandráról – remélhetőleg hamarosan a trollok is elfogadják, hogy mellette találta meg a boldogságot a kedvencük, és így Charles új barátnőjét is jobban megismerhetjük.

@alexandrasaintmleux

♬ The Less I Know The Better – Tame Impala

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top