nlc.hu
Család

Megvan, miért halhatott meg a csomagtartóban talált kisfiú

Kiderült, mi okozhatta a csomagtartóban talált kisfiú halálát

A rendőröket is megviselte a csomagtartóban talált halott kisfiú esete.
Villogó egy rendőrautó tetején

Szombat hajnalban parkolt le autójával egy házaspár a nyíregyházi rendőrkapitányság előtt, csomagtartójában a halott kisfiúval. A rendőrség szűkszavú közleményében mindössze annyi áll, hogy reggel hat óra előtt tíz perccel érkezett bejelentés arról, hogy egy kétéves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit pedig büntetőeljárás keretében vizsgálják, írja a Blikk.

A lap munkatársai vasárnap ellátogattak arra a Vásárosnaményhoz közeli kistelepülésre, ahol az elhunyt gyermek, Z. Sándor és mindössze egyesztendős kishúga élt egészen januárig a családjukkal. Akkor az ismét várandós tizenhét éves édesanyjuktól vitték el őket nevelőszülőkhöz.

„Három hónapja vették el tőle a nem megfelelő körülmények miatt Sanyikát és a kishúgát. Rajtuk kívül egyébként még két gyermeke is született, de már csak az újszülöttje van mellette. A tragédia estéjén hívta fel a gyámja a kisfia halálhírével, amitől teljesen összetört” – mesélte a lány egyik hozzátartozója.

A kicsik hivatalos nevelőszülei a Blikk információi szerint Baktalórántházáról költöztek Nyíregyházára. Két saját, egy 13 és egy 7 esztendős gyerekük is van, ráadásul a nő állapotos. 

„Szörnyű az egész. Beszélni is alig vagyok képes. Úgy tudom, a kisfiú valamilyen húst fogyasztott, egy csontot pedig olyan szerencsétlenül nyelt le, hogy a torkán akadt szegénynek, amitől megfulladt. Az unokám ugyan próbálta kivenni, de sokkot kapott és már nem sikerült neki. A kezei között halt meg a gyerek… Micsoda tragédia! Ez egyszerűen felfoghatatlan!” – mesélte megrendülten a nő nagymamája.

A nevelőanya annyira összeomlott és megzavarodott, hogy a holttestet betette az autójába, majd két napig kocsikázott vele Nyíregyházán. Az elhunyt gyermek a csomagtartóban feküdt, és vele volt az egyéves kislány is. Közben a férje kitartóan kereste, végül együtt mentek a rendőrségre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top