nlc.hu
Család

Általános iskolában dolgozik a világ legtöbb tetoválását viselő férfija

Általános iskolában dolgozik a világ legtöbb tetoválását viselő férfija

Azt mondja, 7-11 éves diákjait egyáltalán nem érdeklik a tetkói.
félmeztelen férfi

A 37 éves Sylvain H. Iaine nagyjából egy évtizede, 27 évesen döntötte el, hogy tetoválásokat fog gyűjteni. Azt mondja, akkoriban elég mély gödörben volt az élete, nem tudta igazán, mihez kezdjen magával. „Egy jelre vártam a sorstól, ekkor vettem észre, hogy a pénzügyi tanácsadóm nyakán egy hatalmas tetoválás díszeleg” – idézi a Mirror című brit lap Sylvaint.

A férfi hozzátette a következő 3 évben gyakorlatilag nem csinált mást, csak dolgozott és tetováltatott. A harmadik év végére már az egész testét tetoválások borították. „Most csináltatom a második réteget magamra” – mondja, majd hozzáteszi, időközben eltávolíttatta a köldökét és a mellbimbóit is, hogy több legyen a hely később a rajzokat.

És, hogy mivel foglalkozik a férfi, aki a szemgolyóját és a fogínyét is tetováltatta? Nos, Sylvain általános iskolai tanárként dolgozik egy londoni iskolában. „Jelenleg 29 diákom van, akik 7 és 11 év közöttiek. Büszkén mondhatom, hogy soha, egyetlen pillanatra sem érdekelte egyiküket sem a tetovált külsőm. Nem féltek tőlem, nem rémüldöztek. Tök természetes volt az egész az első pillanattól” – mondja, majd hozzáteszi, a tanítványai jobban ki voltak akadva a ténytől, hogy férfi létére igenis a tanári pályát választotta, azt ugyanis elsősorban női munkának gondolták. „Büszke vagyok rá, hogy egyszerre több dologban is leépíthetem az előítéleteiket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top