nlc.hu
Család

Az unokája lehetne a brit nagyi férje

Második házassági évfordulóját ünnepli a 83 éves brit nagyi és feleannyi idős egyiptomi párja

Egy ateistáknak szóló Facebook-csoportban találkoztak.
Iris és Mohammed

Egy 83 éves brit nagymama, Iris Mohamed – avagy lánykori nevén Iris Jones – azzal került a címlapokra, hogy megosztotta, hogyan találtak egymásra a 37 éves egyiptomi férjével – számolt be a Daily Mail.

A szépkorú somerseti Iris és egyiptomi férje, Mohamed Ahmed Ibriham állítólag azonnal egymásba szerettek, amikor egy ateistáknak szóló Facebook-csoportban találkoztak, és azóta is elválaszthatatlanok.

A furcsa pár akkor lett Anglia-szerte ismert, amikor Iris az ITV This Morning című műsorában részletesen beszámolt szexuális életükről, és bevallotta, hogy az első szenvedélyes éjszakán egy egész tubus síkosítót használtak el. A nő arról is mesélt, hogy másnap minden csontja fájt a lepedőakrobatikától, és hogy a pár kedvence a kutyapóz.

Iris és férje azóta többezer rajongót gyűjtöttek a világ minden pontjáról, akik alapvetően két táborba sorolhatók: vannak azok, akik elhiszik, hogy igaz szerelemről van szó, és a többiek, akik szerint Mohamed csak a nagyi pénzére hajt.

A pár saját bevallása szerint már két éve boldog házasságban él, és kényelmesen berendezkedett Weston-Super-Mare-i otthonukban.

A fanok rendszeresen kapnak bepillantást a magánéletükbe videókon keresztül: a YouTube-on megosztott új klipben a szerelmespár például érzelmes búcsút vesz egymástól, amikor az idős hölgy buszra száll.

A This Morning 2020-as adásában Mohammed a műsorvezetőknek, Phillip Schofieldnek és Holly Willoughby-nak kifejtette, hogy azok az emberek, akik kételkednek a feleségével való kapcsolatában, „elmehetnek a pokolba”.

„A szerelem nem ismer különbséget kor és ország között. Iris engem választott, és én Irist választottam” – mondta.

„Azt akarom mondani mindazoknak, akik támadják a szerelmünket, hogy semmi közük hozzá, koncentráljanak a saját életükre vagy menjenek a pokolba. Ennyi az egész” – tette hozzá.

A pár hevesen tagadja, hogy Mohamed pénzért vagy útlevélért lenne Irisszel, annak ellenére, hogy 2021-ben Mohamed végül hároméves angliai vízumot kapott.

„Nem érdekel, hol élünk, vagy hogy mennyire gazdag vagy szegény, csak Irisszel akarok lenni. A nap végén az ő döntése, hogy melyik országban akar otthon lenni; ez lehet Nagy-Britannia vagy Egyiptom. Az emberek azt hiszik, hogy hátsó szándékaim vannak. Tudom, hogy Nagy-Britannia gyönyörű ország, és sokan szeretnének oda menni, de engem nem érdekel. Kész vagyok vele élni bárhol a világon” – részletezte a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top