Család

„Nem voltak felhők, se csillagok. Nem volt semmi” – ilyennek látta a túlvilágot, miután pár percre megállt a szíve

Meglepő helyre kalauzolták „égi kísérői” az 57 éves férfit, miután a kórházban megállt a szíve.
Kocsmába vitték kísérői a túlvilágon.

„Amikor 2015-ben kórházba kerültem tüdőfertőzés miatt, annyira kritikus volt a helyzet, hogy azonnal életmentő műtétre voltam szükségem” – kezdte a Daily Starnak adott interjúját David Hanzel. A most 57 éves, dél-kaliforniai férfi hozzátette, a titokzatos fertőzés, ami megtámadta, nem csak a tüdeje 70 százalékát tette működésképtelenné, de ráadásul még vérfertőzést is okozott.

„Később tudtam meg, hogy az életmentő műtét közben rövid időre leállt a szívem, majd a beavatkozást követően két hónapra kómába estem” – idézi fel David, aki elárulta, korábban voltak megérzései arra vonatkozóan, hogy nem fog sokáig élni. „Ebből az időszakból nem sok mindent tudok felidézni, az egész valahogy összefolyik” – mondja, majd hozzáteszi, az egyetlen emléke, hogy becsukja a szemét, mert annyira fáradt és gyenge, és mikor újra kinyitja, nem lát semmi mást, csak az éjszakai égboltot.

„Az életemben nem láttam még olyan gyönyörű és bársonyos égboltot, mint akkor. Nem tudatosult bennem, hogy meghaltam, de valahogy felfogtam, hogy ez már a túlvilág” mondta, majd így folytatta: „Még igazából fel se fogtam, mi történik velem, mikor két lényt vettem észre a jobb és a bal vállamnál. Úgy viselkedtek, mintha a kísérőim lennének, miközben a jelenlétük egyáltalán nem volt félelmetes. Olyan volt, mintha régóta ismerném őket.”

David a Daily Starnak elmondta, „égi kísérői”, akiket ő angyaloknak nevezett el, ezután egy „kocsmaszerű” helyre vitték, ahol a legkülönbözőbb színű üvegeket látta maga körül. „Alkohol nem volt, se más ital. Csak béke” – mondja, majd hozzáteszi, ezután egy hatalmas, felhőkarcolónak látszó épülethez mentek. „A legfurcsább az volt, hogy nem is igazán jártunk, sokkal inkább lebegtünk. Mintha csak megszűnt volna körülöttünk a gravitáció.”

David azt mondja, bár az épület csúcsára gond nélkül jutottak fel kísérőivel, arra már nem emlékszik, hogy onnan hova mentek tovább. „A következő emlékem, hogy felébredek a kórházban” – mondta a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top