nlc.hu
Család

Babaként a repülőtéren hagyták, 33 év után megtalálta a családját

33 év után megtalálta a családját a férfi, akit 10 naposan a repülőtér vécéjében hagytak

Az angol férfi szerint nem szabad feladni a keresést, mert sok idő, mire megtalálja valaki a vér szerinti szüleit.
WC-jelzés egy repülőtéren

1986 áprilisában egy sálba bebugyolált csecsemőt talált a Gatwick repülőtér mosdójában egy reptéri dolgozó. A 10 napos kisfiút kisfiút sokáig Gary Gatwicknek hívták – a repülőtér kabalamacija után –, és hiába próbálták előkeríteni a szüleit, nem jártak sikerrel.

A gyereket aztán Steven Hydes néven anyakönyveztek, és szerető család fogadta örökbe, ahol csodálatos gyermekkora volt a három lánytestvére mellett. De egy dolog nem hagyta nyugodni: kik lehetnek a biológiai szülei?

A több mint 15 évig tartó, szakemberek bevonásával és DNS-vizsgálatok elvégzésével zajló kutatómunka végül sikerrel járt: születése után 33 évvel, 2019-ben rátalált a vér szerinti családjára.

„Sajnos a szülőanyám elhunyt, így nem tudom kideríteni, hogy pontosan mi történt és miért. Megtaláltam azonban a vér szerinti apámat és a testvéreimet, akik nem is tudtak a létezésemről” – írta akkor Steven Hydes.

A férfi a napokban ünnepelte a 37. születésnapját, ennek alkalmából egy Facebook-bejegyzésben bátorította azokat, akik hasonló helyzetben vannak, mint egykor ő volt. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy most már tudom, kik a szülőcsaládom. Mindenkinek, aki DNS-vizsgálaton gondolkodik, nagyon ajánlom, de legyen türelmes, mert hosszú időbe telt, amíg eljutottam oda, ahol most vagyok, és még mindig vannak megválaszolatlan kérdéseim” – írta Hydes, bejegyzését pedig azzal zárta, hogy sosem szabad feladni.

Korábban írtunk Denise McCartyról, aki utoljára 2 éves korában látta a családját, amikor egy dél-koreai piacon elszakították őket egymástól. Az amerikai Springfieldben élő nő végül 44 évvel később talált rá a szeretteire.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top