nlc.hu
Család
Idén már kétszer nyerte meg a jackpotot kaparós sorsjegyen

A férfi idén már kétszer nyerte meg a főnyereményt egy kaparós sorsjegyen

Még négy hónap sem telt el az évből, de Cedricnek már kétszer is óriási mázliban volt része. Sok százmillió forintnyi összeg ütötte a markát kaparós sorsjegyből, igaz, két részletben.

Az Észak-Karolinában élő Cedric Bass a napokban egymillió dolláros, azaz nagyjából 340 millió forintos jackpotra tett szert egy kaparós sorsjegynek köszönhetően. Mindez alig három hónappal azután történt, hogy egy másik kaparós sorsjegye 182 ezer dollárt, azaz nagyjából 60 millió forintot hozott neki a konyhára – írja a UPI.

Kaparós sorsjegy

Kaparj, hátha szerencséd lesz! (Fotó: Getty Images)

A férfi a sorsjegyért egy benzinkútra ugrott be, miután egy közeli boltban befejezte a bevásárlást.

A bolttal szemben, az utca túloldalán tankoltam és vettem egy sorsjegyet

– mesélte a sajtónak a szerencsés nyertes. Egy elég drága, tízdolláros platinum VIP sorsjegyet választott, de megérte az extra kiadás, hiszen bőségesen megtérült. Cedric januárban ugyanazon a benzinkúton vette a nyertes Cash 5 kaparós sorsjegyét, szóval nyugodtan lehet mondani, hogy a hely szerencsét hoz számára. Nem ő az első, akit ilyen rövid időn belül kétszer is ekkora mázli ér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top