nlc.hu
Család

Az álommeló: Bálint meghökkentő vallomása

Az álommeló: Bálint 12 éves volt, amikor lemondott róla az anyja, azóta egyedül kell boldogulnia

Drámai életútjáról vallott a fiatal versenyző.

Napról napra élesedik a küzdelem Az álommelóban: a múlt hét azzal végződött, hogy Gergőt visszahívta Balogh Levente, emiatt Máté egyből távozott a műsorból. A hétfői versenynapon már egyénileg mutatták meg kvalitásaikat a jelentkezők, a győztesek pedig a nap végén beszélhettek jövendőbeli főnökükkel. Az ásványvízkirály leginkább arra volt kíváncsi, hogy honnan jöttek a versenyzők, milyen életút van mögöttük és mire képesek azért, hogy elnyerjék a munkát.

Arra azonban nem számított, hogy némelyik jelölt igen szomorú vallomást tesz. Bálint elárulta, mindig is a fociban látta a jövőjét, ám a sérülései miatt nem lehetett belőle profi játékos, valamint a családi drámájáról is vallott.

Álommeló Bálint

Fotó: RTL

„Egy házasságon kívüli gyerkőc vagyok. Életem első hat évében úgy éltem, hogy azt hittem, édesanyám akkori férje az apám. A vér szerinti apukámat csak családi ismerősnek tekintettem. Hatéves voltam, amikor anyukám elvált, ekkor mondták meg, hogy nem ő az apám. Anyámnak lett egy új csávója, az egy sötét korszak volt, nem engedtek focizni sem. 12 éves voltam, amikor édesanyám lemondott a felügyeleti jogról, azóta pedig nem is beszéltem vele. Mondhatni, anya nélkül nőttem fel. Szenteste volt 9 éve, hogy nem beszéltem vele. Apukámhoz kerültem, aki nem egy erős apafigura, úgyhogy 18 éves korom óta magamnak csináltam meg, amit tudtam” – mondta a 21 éves Gergő, majd hozzátette, nagyon ritkán meséli el, hogy honnan jött, hiszen úgy gondolja, ezzel indokolatlan empátiát vált ki az emberekből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top