nlc.hu
Család

Egy kanadai nő frizbire írt üzenetekkel tartja életben testvére emlékét

Frizbire írt üzenetekkel tartja életben fivére emlékét

Szinte az egész világot bejárta a megható tiszteletadás.

Natalie Kelly és fivére, Nelson nagyon közel álltak egymáshoz, ám a férfi sajnos egy autóbalesetben életét vesztette 2021. szeptember 20-án. Mivel a testvérek kedvenc hobbija a frizbi golf volt, közös barátjukkal együtt sokszor mentek el kirándulni, hogy új pályákat fedezzenek fel, Natalie úgy döntött, ezen a sporton keresztül próbálja meg feldolgozni testvére elvesztését, így próbál neki emléket állítani.

Ismerősével együtt ezért egy nagyon megható üzenetet írtak több frizbikorongra, és azokat elvitték a kedvenc pályáikra, remélve, hogy mások is emlékeznek majd Nelson Kellyre, felidézik majd a kellemes emlékeket, és azokat meg is osztják egymással. 

Natalie Kelly emellett létrehozott egy Instagram-fiókot is fivére tiszteletére. „Annyira szerettem őt, szeretném életben tartani az emlékét ezekkel a korongokkal és fiókkal” – írta az első poszthoz. Mindeközben a korongok vándorútra keltek, és egyre többen osztották meg fotóikat, élményeiket arról, ahogyan a frizbikkel játszottak. És nemrég kiderült, az egyik frizbi már el is hagyta Kanadát, egy buffalói férfi ugyanis magával vitte az Egyesült Államokba. 

Adam Jacobs elmondta, át tudja érezni Natalie fájdalmát, több közeli hozzátartozóját is elveszítette, és neki is van egy testvére, aki nagyon sokat jelent a számára. „Sosem találkoztam Adammel, nem ismerjük egymást, és ez a legszebb ebben az egészben. Annyi negatív történetről hallani, és olyan csodálatos, látni, hogy vannak ellenpéldák. Remélem, Nelson is figyel” – nyilatkozta Natalie, aki azt is elárulta, olyan távoli országokból is kap támogató üzeneteket, mint Spanyolország, Németország és még Dél-Afrika. 

Bár természetesen még mindig óriási az űr a szívében, számára és családja számára is nagy vigaszt jelent, hogy Nelson emléke így él tovább.

Emberek fognak egy frizbit

Fotó: Getty Images

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top