nlc.hu
Család

Húst sütött otthon, kiakadt rá a vegán szomszéd

„Légyszi csukd be az ablakot, amikor húst sütsz” – írta egy vegán család a szomszédjának

A növényi étrendet követő család állítólag fizikailag rosszul lett a sülő hús szagától.

Kevés viccesebb dolog van, mint azok a papírcetlire írt üzenetek, amiket passzív-agresszív szomszédok hagynak társasházak lépcsőházaiban vagy ajtókra ragasztva. Ezt felismerte a Hey Perth nevű Facebook oldal is, ahová az ausztrál város lakói beküldhetik a nekik címzett cetliket.

Egy Kyle nevű felhasználó megosztotta, hogy a vegán szomszédai milyen levelet hagytak a postaládájában, miután nyitott ablaknál sütötte a húst.

vegán levél

Az ominózus levél
(Fotó: Hey Perth / Facebook)

„Helló, szomszéd – kezdődik az üzenet. – Megtennéd, hogy főzés közben becsukod az ablakodat? A családom vegán (csak növényi alapú ételeket eszünk), és az általad főzött hús szagától rosszul érezzük magunkat, feldúltak vagyunk. Köszönjük a megértést! Sarah, Wayne és a gyerekek” – írták.

A kommentelők persze nem tudták szó nélkül hagyni a levelet.

„A világ sajnos nem így működik. Inkább arra kéne megtanítaniuk a gyerekeiket, hogy tiszteljék és elfogadják, hogy másoknak más szokásaik vannak” – írta egy hozzászóló.

„Haha, azt hiszik, hogy övék a levegő vagy mi? A saját konyhájában mindenki azt főz, amit akar” – kontrázott rá egy másik.

Azonban akadt olyan is, aki szerint a vegán család kérése még elfogadható.

„Egy kis udvariasság nem árt meg. Végül is nem azt kérték, hogy mosd le a kocsijukat” – vélte egy kommentelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top