Család

Egy hónapig húson élt a vegán influencer

Azt mondja, rég nem érezte magát ennyire egészségesnek.
hús

Alyse Parker egy influencer, több mint kétszázezer Instagram-követővel és hétszázezer Youtube-feliratkozóval. Korábban vegán étrendet követett. Mivel azonban egykor szintén vegán barátai rengeteget mondogatták neki, hogy a húsevés egészséges, úgy döntött, kipróbálja. 30 napig kizárólag húson és állati eredetű élelmiszereken, például tojáson, illetve tejtermékeken élt.

„Feladtam a büszkeségem, és úgy döntöttem, hogy megcsinálom. Csak állati eredetű termékek. Másnap reggel mentálisan tisztán, koncentráltan ébredtem egészségesebb éreztem magam, mint évek óta bármikor” – mesélte a lány.

A követői jelentős részének nem tetszett, amit csinált. Rengeteg negatív kommentet kapott, sokan megírták, mennyire csalódtak benne.

„Ha neked kellett volna megölnöd minden állatot, amit megettél ebben a videóban… mindannyian tudjuk, hogy azonnal visszatérnél a vegán étrendhez” – jegyezte meg valaki a Youtube-on. Másvalaki azt tanácsolta neki, hogy menjen inkább orvoshoz.

via

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top