nlc.hu
Család

Így kedveskedik a kutyáinak a 94 éves szomszédja

Videóra vette, hogyan kedveskedik a kutyáinak a 94 éves szomszédja

A bácsi mindennap üdvözli a szomszédban lévő kutyákat, és visz nekik valami finomságot.
A szomszéd kutyáit eteti a kerítésen át egy idős férfi

Charlie és Doug két imádni való kutyus, akik Dél-Karolinában élnek Kimberly Hansberry Sheltonnal és a családjával. A négylábúak mindennap mosolyt csalnak gazdáik arcára, sőt, nem csak a családtagok számára jelentenek örömforrást.

A nő kiposztolt egy megható videót, amelyet a házukból vett fel. A képsorokon az látható, hogy a szomszédban lakó, bottal közlekedő idős férfi odasétál a kerítésükhöz, hogy némi jutalomfalattal kedveskedjen a kutyáknak.

A videó felirata szerint a bácsi 94 éves, Mr. Billnek hívják. Mindennap üdvözli a kutyákat, és visz nekik egy kis finomságot. De a megelőző két napon esett az eső, így elmaradt a megszokott találkozás, ezért a jóságos férfinek már nagyon hiányoztak a kutyusok. „A világnak több Mr. Billre van szüksége” – írta Shelton a videóhoz.

Ritka, hogy ilyen bensőséges viszony alakuljon ki a szomszéd kutyáival, sajnos gyakoribb az ellenszenv. Korábban egy tápiószentmártoni férfit zavarta a szomszédjában lévő kutya, ezért ellopta az ebet, és beadta egy menhelyre. 

(The Dodo)

(Kiemelt kép: TikTok/kimberlyhanberry)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top