nlc.hu
Család

Kétmilliárdos luxusingatlant nyert a nagymama

Kétmilliárdos luxusingatlant nyert a nagymama egy sorsoláson

Az özvegy csupán 11 ezer forintot fizetett, hogy részt vegyen a játékban, de a nyeremény az egész családja életét megváltoztatta.

Egy nemrégiben özveggyé vált nagymama egy 4,5 millió fontot – csaknem kétmilliárd forintot – érő luxusingatlant nyert egy sorsoláson.

Az essexi 74 éves June Smith az Omaze Million Pound House Draw nevű játéknak köszönhetően lett boldog tulajdonosa a festői Fowey Estuaryban található háromemeletes, hat hálószobás háznak. És hogy ne legyen gondja a költözéssel sem, további 100 ezer fontot (42 millió forintot) kap készpénzben.

Egy 4,5 millió fontos luxusingatlant nyerő nagymama, valamint a ház

June egy ideig biztosan megtartja a kétmilliárd forintot érő ingatlant (Fotó: Omaze, Profimedia)

June – akinek három gyermeke és hat unokája van – tavaly tragikus módon veszítette el férjét, Ront, aki 74 évesen szívrohamot kapott. „A férjem, Ron tavaly meghalt, de biztos vagyok benne, hogy szerepe volt a nyerésben – ő nyerte meg mindannyiunkért. Ron mindig is azt akarta, hogy családként anyagilag biztonságban legyünk, és ez a ház ezt a biztonságot adja meg nekünk. Egész életében az építészettel foglalkozott, ezt a házat biztosan imádta volna, ez egy műalkotás” – fogalmazott June.

A nő az elmúlt 17 évben egy kétszobás családi házban élt, de miután 25 fontért (11 ezer forintért) részt vett a sorsoláson, lecserélheti az eddigi otthonát.

Azt már eldöntötte, hogy valamennyi időre biztosan beköltözik a villába, és egyelőre megtartja a nyereményt. Hogy hosszú távon mit kezd vele, azt még nem tudja, de mint mondta, akárhogy is dönt, ez a nyeremény az egész családja életét megváltoztatta.

Egy angol házaspár tavaly egy másik, szintén kétmilliárd forintot érő luxusházat nyert, de ők azonnal árulni kezdték az ingatlant. 

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top