nlc.hu
Otthon

Eladó Amerika legnagyobb és legdrágább luxusingatlana

Less be Amerika legnagyobb és legdrágább luxusotthonába, ami éppen eladó!

Eladásra kínálják Amerika legnagyobb és legdrágább otthonát.

Los Angeles Bel Air nevű városrésze mindig is híres volt a dollármilliókba kerülő luxusingatlanokról. Itt található a The One nevű épületkomplexum is, amely még ezen a környéken is igazi különlegességnek számít. Egy kaliforniai ingatlaniroda pedig Amerika legnagyobb és legdrágább otthonaként hirdeti.

A The One luxusingatlan madártávlatból

A The One luxusingatlan madártávlatból (Fotó: Concierge Auctions)

A másfél hektáros területen fekvő, 9755 négyzetméteres luxusingatlant 295 millió dollárért, átszámítva nagyjából 95 milliárd forintért árulják. 21 hálószobája és 42 fürdőszobája van, és helyet kapott benne egy 3 hálószobás vendégház, valamint egy 7 hálószobás személyzeti részleg is.

A The One luxusingatlan egyik szobája

A The One luxusingatlan egyik szobája (Fotó: Concierge Auctions)

Ezenkívül találunk a házban egy 40 fős mozitermet, teniszpályát, bowlingpályát, wellness centrumot, fodrász- és szépségszalont, szivarszobát és egy 10 ezer palackos borospincét, sőt egy nightclubot is VIP-résszel.

MozitA The One luxusingatlan mozitermeerem is van a Los Angeles-i luxuingatlanban

Moziterem is van a Los Angeles-i luxuingatlanban (Fotó: Concierge Auctions)

Nem hiányozhat az úszómedence sem, 5 darab is van belőle, és víz veszi körül az épület három oldalát. A páratlan komplexumnak akkora a garázsa, hogy több mint 30 autó fér el benne, ezek közül pedig kettőt akár az autószalonokból ismert forgószínpadon is tárolhat a tulajdonos.

Az otthonból lélegzetelállító panoráma nyílik Los Angelesre és az óceánra, miközben csupán 15 percre van Beverly Hills, és 25 perc alatt be lehet jutni Los Angeles belvárosába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top