nlc.hu
Család

Álom esküvőre vágyott, saját magát vette el a 77 éves hölgy

„Annyira boldog vagyok” – saját magát vette el egy 77 éves hölgy

Mindenki megérdemel egy második esélyt.
Dorothy "Dottie" Fideli esküvője

A 77 éves Dorothy „Dottie” Fideli úgy döntött, összeházasodik saját magával, a ceremóniát abban az indianai idősek otthonában tartották meg, aminek jelenleg a lakója. Mint elmondta, nagyon izgatott volt a nagy nap előtt, amivel azt akarta hangsúlyozni, hogy milyen fontos az önszeretet. 

Az idős hölgy korábban volt már házas, 1965-ben ment férjhez, de kilenc év után elváltak útjai akkori párjával. Hozzátette, az, hogy fekete ruhában jelent meg az anyakönyvvezetőnél, valószínűleg nem volt jó ómen. Ahogyan telt az idő, egyre inkább tartott attól, hogy soha nem lesz olyan esküvője, amire igazán vágyna, de nemrég rájött, még nem késett le semmiről.

Dorothy Fidelinek a szomszédjai meséltek egy nőről, aki saját magát vette el, és rájött, ez a megoldás, ez lesz számára a második esély. „Most rajtam a sor, hogy megvalósítsam az álmaimat” – nyilatkozta. 

Az esküvő megszervezésében lánya segített, ő talált neki ruhát, ő készítette el az ünnepi menüt és ő felelt a díszítésért is. „Azt mondtam a lányomnak, hogy az unokáim születése mellett ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velem. Ez az, amire mindig is vágytam, és annyira boldog vagyok, hogy támogatott” – tette hozzá.

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top