nlc.hu
Család

Féltékeny volt rá, három napra elzárta a pasiját

Három napra bezárta a házba a pasiját, annyira féltékeny volt

A rendőrség szabadította ki a bezárt szobából a férfit, aki akkor már 72 órája tartózkodott ott a barátnőjének köszönhetően.

Egy extrémen féltékeny nő bezárta a pasiját, hogy a férfinak még csak esélye se legyen hűtlenkedni. Múlt szombaton az argentínai La Plata városában kihívták a rendőrséget egy 29 éves férfihoz, aki akkor már 72 órája volt fogságban.

A helyzetbe egy vitát követően került, ami azzal kezdődött, hogy a barátnője első körben letörölte a telefonjáról a WhatsApp applikációt, majd össze is törte a készüléket, mivel hűtlenséggel gyanúsította a férfit. Az összeveszés következő lépéseként pedig bezárta egy szobába a férfit – írja az odditycentral.com.

Bezárt kapu

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A férfi három nap után valahogyan hozzájutott a barátnője telefonjához, aminek segítségével segítségkérő üzenetet tudott küldeni. Így kerültek képbe a rendőrök. A kiérkezésükkor azonnal hallották, hogy a kétségbeesett férfi segítségért kiáltozik a szobában. A harmincéves barátnőjét azonnal letartóztatták.

A kiszabadított férfi a rendőröknek elmondta, hogy a barátnője már a kapcsolatuk kezdete óta nagyon féltékeny volt rá, ha netán a barátaival találkozott, mindig megadott neki egy időt, amire haza kellett érnie. Idővel a féltékenysége csak rosszabbá vált, a legextrémebb megnyilvánulása pedig ez a szobába zárás volt. A férfi érzése szerint ha nem sikerül segítségkérő üzenetet küldenie, valószínűleg még nagyon sokáig fogságban maradt volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top