nlc.hu
Család

Féltékeny kutya

Megcsalta kutyáját a gazdi, ez lett a következménye – videó

Az elkényeztetett kutyus alaposan a szívére vette, hogy a gazdája megsimogatott egy másik ebet.
Karen és Rollo

Az amerikai Karen Cano és a kutyája, Rollo elválaszthatatlanok. A nő saját bevallása szerint igencsak elkényezteti a négylábút, ahová csak tudja, magával viszi és még egy ágyban is alszik vele. Az eb azonban nemrégiben szembesült a ténnyel, hogy van egy másik kutya is gazdája életében. Cano üzlettársának ugyanis van egy Bala nevű kutyusa, akit néha bevisz a munkahelyükre.

A legutóbbi ilyen alkalommal Cano megkérte a bátyját, hogy vigye be hozzá Rollót, mert úgy gondolta, jó lenne, ha a két kutya találkozna. Ez azonban a legkevésbé sem bizonyult jó ötletnek. Rolló ugyanis már az autóból meglátta, amint imádott gazdája Balát simogatja és bizony alaposan a szívére vette a dolgot.

A reakciójáról készült videót a TikTokon is megosztotta a gazdi:

„Az volt a szándékom, hogy ő és Bala barátok legyenek, de nyilvánvalóan nem így történt. Nem akar barátokat. Csak engem akar” – mondta a nő a The Dodónak.

A nő elárulta azt is, az esetet követően azért nem kellett túl sok idő, hogy Rollo megbocsásson neki. Ehhez azonban szükség volt arra, hogy meglepje néhány finomsággal.

„Rollo mindig megbocsát, ha enni adsz neki” – mondta Cano, hozzátéve, hogy a szívében nincs helye másik kutyának, kizárólag a legjobb barátjának, Rollónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top