nlc.hu
Család

Mérgezett bonbont kapott a szülinapjára – meghalt

Mérgezett csokoládét kapott a szülinapjára – belehalt

Az 54 éves brazil nő halála ügyében a rendőrség is nyomoz.
Mérgezett csokoládé miatt halt meg egy nő.

Az 54 éves brazil édesanya május 20-án meglehetősen furcsa hívást kapott: egy futár hívta azzal, hogy csomagot hozott neki, csakhogy Lindaci Viegas Batista nem rendelt és nem is várt semmilyen küldeményt. Mivel a nőt korábban többször is életveszélyesen megfenyegette az aktuális barátjának egyik exe, óvatosságból a barátjához küldette a gyanús csomagot – írja a Daily Mail.

Mivel a csomag ártalmatlannak tűnt (csak egy doboz márkás bonbon volt benne) Lindaci – testvére beszámolója szerint – úgy döntött, hazaviszi azt. Végül otthon evett az édességből. A beszámoló szerint, az asszony nem sokkal ezután rosszul lett: elveszítette az eszméletét, a szeme visszafordult, a karjai görcsbe rándultak. Mindezt a kiskorú gyermeke jelenlétében.

Testvére végül rögtön mentőt hívott hozzá, de hiába a szakszerű orvosi segítség, Lindacit nem sokkal később halottnak nyilvánították. A nő halálának gyanús körülményei miatt az ügyben a rendőrség is nyomozást indított: első körben tisztázták a csomagot kézbesítő futárt, valamint Lindaci exférjét, akivel a nő haláláig jó kapcsolatot ápolt.

Az asszony testvére azt nyilatkozta, véleményük szerint, Lindaci párjának egyik exe küldhette a mérgezett csokoládét. Úgy tudják, a féltékeny ex korábban többször is megfenyegette Lindacit. A rendőrség az ügyben egy hónap múlva ígért új információkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top